Workshop sacred sexuality

Workshop Sacred Sexuality

7 November 2020

Ben jij klaar om de bestaande betekenis van seksualiteit los te laten en je (onbewuste) patronen te doorbreken? 
Ben je benieuwd naar de essentie van seksualiteit en hoe die ieder moment anders kan voelen?
Sta je open om dat samen met een partner te onderzoeken?
 
De workshop Sacred Sexuality biedt in een veilige omgeving de ruimte voor zo’n onderzoek. We nemen je mee op ontdekkingstocht langs verschillende elementen van jouw seksuele energie.
 
Sacred sexuality gaat over de energetische verbinding tussen Shiva en Shakti, tussen aarde en universum, tussen jou en jezelf en tussen jou en de ander, die dan wellicht niet meer als een ander voelt, maar als deel van jouw eenheid.
 
De workshop is opgebouwd uit dans en een lange partnermeditatie, waarin we werken met seksuele energie en verbinding.
De partnermeditatie biedt de kans om vanuit je eigen kracht en eigen gevoel de diepte van een verbinding in te gaan.
Voor deze workshop kun je je alleen samen met een partner opgeven.
 
* Wensen & grenzen
Bij Leef!Tantra creëren we een veilige ruimte waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te openen en je wensen en verlangens te ontdekken, binnen je eigen grenzen en die van je partner. In deze workshop werken we met seksuele energie, maar de (onder)kleren blijven in ieder geval aan.
 
* Covid richtlijnen:
Met deze workshop willen we de gelegenheid bieden tot mooi fysiek contact met 1 partner. Met de volgende richtlijnen nemen we onze verantwoordelijkheid om de risico’s te beperken:
– Tijdens de workshop is alleen fysiek contact met je partner. Met de andere deelnemers houden we de anderhalve meter afstand aan.
– Voor aanvang en na afloop van de workshop wast iedereen de handen.
– Neem per stel 1 (hoes)laken mee voor over het matras + 2 kussenslopen. Zonder dit mag je de zitkussens en het matje / matras van Mirror Centre niet gebruiken.
– Neem zelf een fles water mee. 
 
* Een plek reserveren:
Het aantal plaatsen voor deze workshop is zeer beperkt (maximaal 20). Je kunt een plaatje reserveren via de ticket link.
We hebben 2 budget partnertickets beschikbaar. Deze zijn bedoeld mensen die financieel getroffen zijn of sowieso al weinig te besteden hebben. Wees welkom een budget ticket aan te schaffen als je voelt dat je dat nodig hebt!
 
Tickets
Early Partner Ticket €65,- (t/m 10 oktober)
Regular Partner Ticket €75,- (vanaf 11 oktober)
Budget Partner Ticket: €45,- (zeer beperkt beschikbaar)
 
 
* Over Joris van der Geest & Leef!Tantra

Joris is impact investor, schrijver en tantraleraar. Dat is niet zo’n vreemde combinatie als het lijkt; de klassieke tantra was niet voorbehouden aan monniken maar juist bedoeld om te worden geïntegreerd in het dagelijks leven. De essentie van tantra is voor Joris: alle aspecten van het leven in volle bewustzijn aangaan en met liefde omarmen.
Joris ontdekte tantra bij toeval en raakte gefascineerd door de vrijheid van het moment, de diepte van ervaringen, de ongrijpbaarheid van energie en de kracht van intuïtie. Hij ging in de leer en werkte samen met tantra facilitators uit verschillende landen en stromingen en ontwikkelde gaandeweg zijn visie op tantra.
Met zijn platform Leef!Tantra heeft hij de wens de kennis over tantra te verspreiden, misverstanden en misstanden weg te nemen en ervaringen te delen. Hij organiseert en faciliteert hij workshops, retreats en festivals (zoals het Tantric Awakening Festival) en biedt persoonlijke sessies aan. Leef!Tantra staat voor het bieden van een veilige omgeving om tantra op jouw eigen manier en binnen je eigen grenzen en verlangens te ervaren.

* Over Anneminke Bakker
Anneminke is energiewerker en inspirator. Ze werkt als healer en therapeut in haar eigen praktijk in Amsterdam. Vol liefde, rust en vertrouwen begeleidt ze mensen in hun proces om tot hun oorspronkelijke kern van Zijn te komen. Anneminke, wat LiefdeKracht betekent, assisteert Joris al enkele jaren bij verschillende tantraworkshops. Met haar rustgevende en liefdevolle energie zorgt ze voor een open en veilige omgeving waarin iedereen de verbinding met zichzelf en de ander mag ontdekken.

Tijden & Locatie
Inloop 13.45
Start 14.00.
Einde 17.30
Open tot 18.00
De locatie is het Mirror Centre, het adres is Ter Gouwstraat 3.
Extra informatie:
– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk
– Mail voor al jou vragen info@leeftantra.nl 

Naar de Facebook event page