Leef!Tantra Wegwijzer

Wat kun je verwachten bij een tantra evenement?

Hoe moet je kiezen uit alles wat wordt aangeboden onder de naam tantra?

Waar heb je eigenlijk behoefte aan, en past deze workshop daarbij?

In 2017 was ik bij Angsbacka op het grootste tantra festival ter wereld. Per tijdsslot waren er 7 of 8 keuzemogelijkheden en de eerste dag had ik geen idee hoe daaruit te kiezen. De namen van de workshops leken allemaal op elkaar (iets met tantric en love met iets ervoor of erachter). Ik begon te beseffen hoe breed het spectrum van tantra was, en hoe belangrijk het was om te voelen waar ik (op dat moment) behoefte aan had. Contact met anderen? Delen / praten? Seksualiteit? Dans en beweging? 

En als ik wist wat mijn behoefte was, hoe wist ik dan bij welke workshop dat aansloot? Of omgekeerd; kon vanuit de beschrijving van een workshop voelen of dat aansloot bij mijn behoefte? Nee, er stonden wat steekwoorden bij die me  niet veel verder brachten, zodat ik  vlak voor het begin van de workshops vertwijfeld voor dat enorme programmabord stond, verlamd door keuzestress. En ik was niet op een tantra festival om keuzestress te ervaren. 

Zo kwam ik op het idee van de Leef!Tantra wegwijzer. Met een aantal duidelijke symbolen duiden wat je in een tantra event kunt verwachten. Dit kan je helpen om te voelen of de event (op een bepaald moment) past bij je behoeftes. Want wat geldt voor het programma van Angstbacka geldt ook voor alle mogelijkheden die er via Facebook voorbij komen. Het is prettig om daar op een simpele manier wat duiding bij te krijgen. 

De Leef!Tantra Wegwijzer geeft duiding met heldere symbolen.

Helpt je als deelnemer te voelen of een tantra event passend is

Helpt je als organisator of facilitator duidelijk te maken wat je aanbiedt

Biedt deelnemers veiligheid

Ben je facilitator of organiseer je tantra events? De wegwijzer en symbolen zijn vrij beschikbaar.  

info@leeftantra.nl